Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kartuliviilud rosmariiniga

Taustapilt järkjärgulise üleminekuga heleroosast helehalliks
Taustapilt järkjärgulise üleminekuga heleroosast helehalliks
Taldrikute ikoon

Kaheksale

Stopperi ikoon

30 minutit

Spidomeetri ikoon

Lihtne

Koostisained:

  • 4 suurt või 8 väiksemat kartulit 

  • taimeõli 

  • värskeid rosmariinilehti 

  • 2 küüslauguküünt (soovi korral) väga peeneks hakituna 

  • Sool 

Valmistamine :

  1. Lõigake koorimata kartulid umbes 1 cm paksusteks viiludeks. 
  2. Pange kartuliviilud külma, soolaga maitsestatud vette ja ajage keema. Hautage 3 minutit ja kurnake. Laske jahtuda. 
  3. Määrige iga viilu natukese õliga ja grillige, kuni kartuliviilud on mõlemalt poolt kuldsed ja pisut krõbedad. Sättige vaagnale ja puistake üle peenekshakitud rosmariinilehtedega ja (soovi korral) õhukeste küüslauguviiludega. Niristage kartulile veel pisut õli, maitsestage soolaga ja serveerige liharoa lisandina või koos salatiga põhiroana.