Kalkuniburgerid


Koostisained:
-
500 g kalkunihakkliha
-
1 küüslauguküüs
-
1 sidruni mahl
-
3 spl riivitud parmesani
-
väike kimp peterselli või muid meelepäraseid värskeid maitsetaimi
-
3 spl Kreeka jogurtit
-
1 sibul
-
1 pea Rooma salatit
-
4 väikest kuklit
-
2 tomatit
-
Sool, pipar
Valmistamine:
- Segage jogurtisse küüslauk (soovi korral), sidrunimahl ning kaks kolmandikku parmesanist ja maitsetaimedest.
- Pange pool kastmest väikese kausiga kõrvale.
- Segage teine pool kastmest hakkliha ja hakitud sibulaga ning maitsestage soola ja pipraga.
- Vormige 4 pihvi ja grillige neid 15–20 minutit, kuni need on läbi küpsenud.
- Sel ajal, kui pihvid küpsevad, segage salat jogurtikastmega ja lõigake kuklid pooleks.
- Asetage kuklipoolikule pihv, selle peale pisut salatit ja mõned tomativiilud.
- Serveerige burgereid koos ülejäänud salatiga ja puistake peale ülejäänud riivitud parmesan.