Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kalkuniburgerid

Taustapilt järkjärgulise üleminekuga heleroosast helehalliks
Taustapilt järkjärgulise üleminekuga heleroosast helehalliks
Taldrikute ikoon

Neljale

Stopperi ikoon

35 minutit

Spidomeetri ikoon

Lihtne

Koostisained:

  • 500 g kalkunihakkliha 

  • 1 küüslauguküüs 

  • 1 sidruni mahl 

  • 3 spl riivitud parmesani 

  • väike kimp peterselli või muid meelepäraseid värskeid maitsetaimi 

  • 3 spl Kreeka jogurtit 

  • 1 sibul 

  • 1 pea Rooma salatit 

  • 4 väikest kuklit 

  • 2 tomatit 

  • Sool, pipar 

Valmistamine:

  1. Segage jogurtisse küüslauk (soovi korral), sidrunimahl ning kaks kolmandikku parmesanist ja maitsetaimedest.
  2.  Pange pool kastmest väikese kausiga kõrvale. 
  3.  Segage teine pool kastmest hakkliha ja hakitud sibulaga ning maitsestage soola ja pipraga.
  4.  Vormige 4 pihvi ja grillige neid 15–20 minutit, kuni need on läbi küpsenud. 
  5.  Sel ajal, kui pihvid küpsevad, segage salat jogurtikastmega ja lõigake kuklid pooleks.
  6.  Asetage kuklipoolikule pihv, selle peale pisut salatit ja mõned tomativiilud. 
  7.  Serveerige burgereid koos ülejäänud salatiga ja puistake peale ülejäänud riivitud parmesan.