Kalafilee kuskussiga


Koostisained:
-
2 valge kala fileed (meelepärasest kalast)
-
1 sidrun
-
väike kimp basiilikut
-
200 g kirsstomateid
-
100 g kuskussi
-
2 spl (palsami)äädikat
-
2 spl taimeõli
-
½ kurki
-
2 spl kivideta musti või rohelisi oliive
-
Sool, pipar
Valmistamine:
- Asetage kalafileed fooliumile. Maitsestage kala, niristage peale poole sidruni mahl ja raputage peale pool basiilikust.
- Poolitage 4 tomatit ja sättige need kala ümber. Katke teise fooliumilehega ja voltige fooliumiservad kokku, nii et moodustuks tasku. Küpsetage 15–18 minutit.
- Sel ajal, kui kala küpseb, valage kuskussile 100 ml keeva vett, katke kaanega ja laske 5 minutit paisuda.
- Hakkige ülejäänud tomatid ja segage kuskussi, hakitud kurgi, ülejäänud basiiliku, sidrunimahla ja oliividega. Lisage äädikas ja õli. Maitsestage soola ja pipraga ning serveerige koos kalaga.