Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kanatortiljad kaneeliga

Taustapilt järkjärgulise üleminekuga heleroosast helehalliks
Taustapilt järkjärgulise üleminekuga heleroosast helehalliks
Taldrikute ikoon

Neljale

Stopperi ikoon

30 minutit

Spidomeetri ikoon

Lihtne

Koostisained:

  • 2 kanafileed 

  • 1 sidrun 

  • 1 tl kuivatatud või värsket punet 

  • 1 küüslauguküüs 

  • pisut kaneeli 

  • 1 spl taimeõli 

  • 3 spl Kreeka jogurtit 

  • 1 spl majoneesi 

  • ¼ punast paprikat 

  • 1 pea Rooma minisalatit 

  • 4 tortiljat 

  • soola 

Valmistamine:

  1. Asetage ribadeks lõigatud kanafilee kaussi.  Riivige lihale pisut sidrunikoort ja lisage sidrunimahl.
  2. Lisage sool, pune, küüslauk, kaneel ja õli. Segage hästi, katke kaanega ja laske tund aega või kauem jahedas seista.
  3. Ajage grill kuumaks. 
  4. Grillige ribasid mõlemalt poolt mõni minut. 
  5. Segage jogurt ja majonees. 
  6. Soojendage tortiljasid natuke aega grillil, seejärel asetage tortilja taldrikutele, määrige peale  ½ spl jogurti-majoneesi segu. 
  7. Asetage kanaribad tortiljadele, tilgutage peale ülejäänud jogurtisegu, puistake üle peenekshakitud paprika ja salatiga. 
  8. Söömiseks keerake tortiljad kokku.