Kanatortiljad kaneeliga


Koostisained:
-
2 kanafileed
-
1 sidrun
-
1 tl kuivatatud või värsket punet
-
1 küüslauguküüs
-
pisut kaneeli
-
1 spl taimeõli
-
3 spl Kreeka jogurtit
-
1 spl majoneesi
-
¼ punast paprikat
-
1 pea Rooma minisalatit
-
4 tortiljat
-
soola
Valmistamine:
- Asetage ribadeks lõigatud kanafilee kaussi. Riivige lihale pisut sidrunikoort ja lisage sidrunimahl.
- Lisage sool, pune, küüslauk, kaneel ja õli. Segage hästi, katke kaanega ja laske tund aega või kauem jahedas seista.
- Ajage grill kuumaks.
- Grillige ribasid mõlemalt poolt mõni minut.
- Segage jogurt ja majonees.
- Soojendage tortiljasid natuke aega grillil, seejärel asetage tortilja taldrikutele, määrige peale ½ spl jogurti-majoneesi segu.
- Asetage kanaribad tortiljadele, tilgutage peale ülejäänud jogurtisegu, puistake üle peenekshakitud paprika ja salatiga.
- Söömiseks keerake tortiljad kokku.